CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > A casa, també actius

A casa, també actius

27/03/2020

Al llarg dels darrers dies se'ns fan diferents propostes per tal d'encarar el confinament

Des del moment en el que es decretava l'estat d'alarma la mobilitat de la major part de la població s'ha vist restringida de manera important. L'arribada de la COVID 19 suposa que haguem de restar a les nostres llars sense la major part de les activitats exteriors que dúiem a terme. Per tal d'alleugerir aquest confinament s'han promogut diferents activitats al llarg dels darrers dies.

Entre aquestes, l'Ajuntament de Cabrera de Mar promou des del seu perfil de Facebook un repte familiar. En concret ens anima a realitzar diferents figures gimnàstiques amb els membres de la nostra família i a penjar la foto corresponent en el mateix post en el que fa proposta. En uns dies podrem escollir la que trobem més divertida.

Per la seva banda el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme posa al nostre abast diferents recursos. Aquests inclouen algunes activitats com ara Un Maresme de Cine, un repàs a la comarca a través de les produccions que s'hi han rodat a la comarca com “La Mala Educación” o “Pa Negre”, o Escolta la Música del Maresme, amb més de 70 hores de música de cantants i grups del nostre entorn. Podreu trobar tots aquests recursos aquí.

Arxivat a: General, Coronavirus
Recursos per restar a la llar
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2020 a les 11:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona