CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > La preinscripció escolar es podrà realitzar a partir de la setmana vinent

La preinscripció escolar es podrà realitzar a partir de la setmana vinent

08/05/2020

El tràmit es podrà fer telemàticament a partir del dia 13 de maig i presencialment, en casos excepcionals, amb cita prèvia entre el 19 i el 22 de maig

Del 13 al 22 de maig s'obre el període de preinscripcions per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria que havia quedat posposat per la seva coincidència amb l'arribada de la COVID-19. Per tal de facilitar aquest tràmit, les persones que hagin de realitzar-lo ho podran fer telemàticament a través del portal de preinscripció de la Generalitat de Catalunya.  D'aquesta manera, i amb la voluntat de mantenir les mesures de prevenció per a evitar els contagis, en aquesta ocasió no serà necessari realitzar la sol·licitud als centres.

Pel que fa a les famílies que no tinguin la possibilitat de realitzar el procés de manera telemàtica, es podran lliurar les sol·licituds presencialment entre els dies 19 i 22 de maig tot i que serà imprescindible demanar cita prèvia telefònicament o per correu electrònic als centres. Els propis centres oferiran des de les seves pàgines webs la informació necessària.

 

Els alumnes de 2n cicle d’educació infantil, primària i ESO podran formalitzar la matrícula del 13 al 17 de juliol mentre que en el cas del primer cicle d’educació infantil, serà entre el 17 i el 23 de juny. 

Arxivat a: General, Coronavirus
Tot a punt per a la preinscripcions
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/04/2021 a les 15:23h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona