CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > El municipi preparat davant dels possibles incendis forestals

El municipi preparat davant dels possibles incendis forestals

28/07/2020

Al llarg de les darreres setmanes s’han desenvolupat diferents actuacions destinades a combatre la possible aparició del foc

L’increment de les temperatures que acompanya a l’estiu és un dels factors principals que fa d’aquesta època un moment propici a l’aparició d’incendis al bosc. Per tal de garantir les actuacions necessàries que permetin fer front a un incendi, l’Ajuntament de Cabrera de Mar i la Diputació de Barcelona, juntament amb l’Agrupació de Defensa Forestal Burriac, han dut a terme diferents treballs per a millorar el desplaçament dels cossos de seguretat. 

Aquestes actuacions, incloses en el Pla municipal de prevenció d’incendis forestals (PPI), s’han centrat en els camins i es completaran properament amb la pavimentació i canalit­zació d’aigües dels camins del pujador de l’aparcament del castell de Burriac i del camí de Cabrils, gràcies a una subvenció de 25.800 € de la Generalitat. A més s’ha de sumar l’actuació realitzada a la pedrera de Can Modolell

Arxivat a: General
Millores camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/11/2020 a les 13:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona