CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Suport en la compra de material sanitari i de protecció

Suport en la compra de material sanitari i de protecció

06/08/2020

L’Ajuntament preveu destinar 20.000 euros a subvencionar l’adquisició de mascaretes, gels, mampares i altres materials

En el marc del paquet de mesures extraordinàries impulsades per ajudar al sector empresarial a fer front als efectes de l’emergència sanitària, l’Àrea d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament ha presentat el projecte ‘Protegeix-te’. Amb un pressupost total de 20.000 euros, el consistori subvenciona l’adquisició de material sanitari i de protecció (EPI) com mascaretes, mampares, guants, gels, solucions alcohòliques i termòmetres per al personal contractat. 

El projecte contempla un ajut de fins a un màxim del 50% de la despesa. Hi poden accedir entitats o empreses que organitzin un casal infantil per aquest estiu a Cabrera de Mar i empreses o persones autònomes amb domicili social i/o centre de treball al municipi. 

La instància i tota la documentació requerida es poden presentar al Registre General de l’Ajuntament fins al pròxim divendres 18 de setembre. No obstant això, si en el moment d’entregar la sol·licitud, l’Ajuntament no està obert al públic, es poden enviar de forma telemàtica a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) adjuntant la instància firmada escanejada o fotografiada. 

Es poden consultar les bases aquí.

Arxivat a: General
Mascareta obligatòria
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2020 a les 11:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona