CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Les darerres restriccions relacionades amb el coronavirus

Les darerres restriccions relacionades amb el coronavirus

02/09/2020

El nostre poble s’ha situat en risc alt per l’increment de contagis registrat en els darrers dies

Al llarg del mes d’agost Catalunya ha vist com s’incrementava notablement el nombre de casos de contagis de COVID-19, una situació que també ha afectat el nostre municipi. Per tal de reduir l’efecte de la pandèmia el govern català ha establert una sèrie de noves mesures d’obligat compliment. Entre aquestes, la més recent, és la prohibició de les trobades i reunions de més de 10 persones tant en l’àmbit públic com en l'àmbit privat. Aquesta limitació afecta també a bars, restaurants i terrasses també que han de limitar a 10 persones per taula, mantenint la distància mínima de seguretat entre les diferents taules. Queden excloses les activitats laborals, de culte i actes religiosos; els mitjans de transport públic; les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions; les activitats lúdiques i recreatives com parcs d’atraccions i parcs infantils; les activitats esportives com piscines descobertes, gimnasos i instal·lacions esportives, i biblioteques, arxius, museus i monuments.

Cal recordar que prèviament, el 18 d’agost, es prohibia fumar a la via pública o en qualsevol altre espai a l’aire lliure quan no es pugui respectar una distància entre persones de com a mínim 2 metres. També en aquell moment s’establia que bars, restaurants, terrasses i guinguetes poden obrir com a màxim fins a la 1 de la matinada i, des de la mitjanit, no poden admetre nous clients.

 

Incidència a Cabrera

Al llarg dels darrers dies Cabrera de Mar s’ha situat en risc alt assolint una taxa de reproducció de 2.07 (l’epidèmia creix a partir d’1), després que s’hagin notificat 12 casos diagnosticats amb PCR al llarg de les dues darreres setmanes, dels quals 9 han estat detectats en els últims 7 dies.

Des de l’Ajuntament es recorda la importància de que extremem les mesures de prevenció com són l’ús de la mascareta, la higiene de mans i la distància social.

Arxivat a: General, Coronavirus
Hem de mantenir les mesures de prevenció
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona