CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera participa de la campanya comercial Compra i Guanya

Cabrera participa de la campanya comercial Compra i Guanya

30/09/2020

31 ajuntaments formen part de la proposta destinada a promoure el comerç i el turisme local

Al llarg d’aquest mes d’octubre comprar als establiments del nostre poble pot tenir premi. Es posa en marxa la campanya Compra i Guanya promoguda per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes  i de la que en aquesta ocasió participen 31 ajuntaments catalans entre els quals es troba el de Cabrera de Mar.

Les persones que comprin en les botigues adherides rebran, per cada compra, una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en les diferents poblacions que hi prenen part. Posteriorment al sorteig, de novembre del 2020 al juny del 2021, les persones guanyadores podran gaudir de premis com convidades pels municipis organitzadors a activitats com ara  visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o la participació en festes i fires locals, entre altres. En total es repartiran més de 91.400 € en 992 experiències per a dues persones. A més es premiarà a un comerç de cada municipi organitzador per agrair la seva implicació.

D’aquesta manera la voluntat municipal és, per una banda, potenciar el comerç local però també el nostre sector turístic. El projecte compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de les quatre Diputacions.

Les poblacions participants de la campanya són Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

Arxivat a: General
Imatge de Compra i Guanya
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/01/2022 a les 15:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona