CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Comença el curs també a Can Martinet

Comença el curs també a Can Martinet

09/10/2020

Noves sortides, reforç escolar o el servei d’informació i dinamització a l’institut escola, entre les activitats que promou el centre

Paral·lelament a l’inici del curs escolar, el centre de joventut de Cabrera de Mar, Can Martinet, també ha endegat la seva activitat per als propers mesos. Aquest retorn a l’activitat habitual s’ha vist marcat, de la mateixa manera que a la resta de l’activitat pública, per la prevenció davant de la COVID-19 que ha provocat que s’hagin establert diferents mesures per a fer ús de l’equipament com ara la necessitat de sol·licitar permisos per a fer ús del material o altres ja aplicades a la resta d’equipaments com l’ús obligatori de mascareta, el rentat de mans i la distància d’un mínim d’1,5 m.

Pel que fa estrictament a l’activitat, Can Martinet torna a oferir el reforç escolar mentre que es preparen les properes sortides de dissabte als karts i al bosc vertical. A més ja es treballa en altres propostes per al futur immediat com ara la commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre) i del Dia Mundial de la SIDA (1 de desembre).

Cal destacar que s’està treballant per oferir el servei d’informació i dinamització a l’institut escola Pla de l’Avellà, un cop a la setmana.

La vessant formativa té novament una especial importància per al centre juvenil que, entre altres formacions, oferirà properament un curs de monitor de lleure infantil i juvenil, els tallers de salut a l’escola Sant Feliu o altres tallers per al conjunt de joves com els de cuina. Pel que fa a la celebració al casal infantil de Nadal, la seva realització està condicionada per l’evolució de la pandèmia.

Arxivat a: General
Activitat del Juliol Jove
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/02/2021 a les 11:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona