CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Una valoració positiva a una temporada de bany diferent

Una valoració positiva a una temporada de bany diferent

16/10/2020

L’aplicació de mesures extraordinàries amb motiu de l’actual crisi sanitària permet tancar la temporada sense incidències destacables

De la mateixa manera que ha afectat a la major part de la nostra activitat pública, la pandèmia també ha tingut una repercussió directa en la temporada de bany. Un cop conclosa, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es valora positivament el seu desenvolupament i la incidència que han tingut les mesures extraordinàries preses per tal d’evitar contagis. Entre les principals novetats que trobaven en les passades setmanes els banyistes destacava el control dels accessos i la limitació de l’aforament.

 Per tal de garantir la seguretat, a l’equip habitual de socorrisme i salvament marítim i als 3 agents de policia de platja que es contracten cada estiu, se sumaven en aquesta ocasió 3 agents de civisme. La coordinació de les diferents persones implicades ha permès al llarg de l’estiu un correcte compliment de les normes de seguretat i una distribució adequada de banyistes. Únicament ha estat necessari en tres ocasions limitar l’accés a la platja per la seva saturació.

Els serveis oferts es completaven amb l’obertura de 3 de les 4 guinguetes, amb les habituals dutxes o amb la platja accessible amb mobilitat reduïda. En tots aquests espais s’ha acomplert amb els protocols de neteja i desinfecció establerts.

Des de l’Ajuntament es destaca la bona disposició generalitzada entre les persones usuàries de les platges que han col·laborat activament mantenint les distàncies.

Arxivat a: General, Coronavirus
Accés a la platja
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona