CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > El Gran Recapte es fa virtual

El Gran Recapte es fa virtual

19/11/2020

Podem fer les nostres aportacions a través de donacions econòmiques

L'actual crisi sanitària ha provocat que, entre els esdeveniments que s'han vist afectats, es trobi també el Gran Recapte, la iniciativa solidària destinada a abastir el Banc dels Aliments. En tot cas, aquests dies té lloc una nova edició de la proposta adaptada a l'actual situació ja que enguany no es pot realitzar una recollida d'aliments com en anys anteriors. Així se'ns proposa fins al dia 21 de novembre realitzar donacions econòmiques als establiments adherits.  A més, fins al 16 de desembre es poden fer aportacions a través de granrecapteonline.com o per bizum al número 33596.

Enguany la crida es fa amb especialment necessària tenint en consideració que l'arribada de la COVID-19 ha provocat que s'incrementi considerablement el nombre de persones que es veuen abocades a sol·licitar el suport dels bancs d'aliments.

Arxivat a: General, Coronavirus
Imatge de la campanya
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona