CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > La COVID-19, protagonista de la Marató de TV3 2020

La COVID-19, protagonista de la Marató de TV3 2020

17/12/2020

L'Ajuntament torna a sumar-se a la crida per donar suport a l'activitat solidària programada per a aquest proper diumenge

Tot i que per tal d'evitar contagis enguany no es duguin a terme activitats populars com en anys anteriors, els cabrerencs i cabrerenques tornem a estar convidats a participar activament de la Marató de TV3 que aquest diumenge 20 de desembre celebra la seva tradicional gala. Donada la situació d'excepcionalitat sanitària en la qual ens trobem, des de l'organització de la mateixa s'ha decidit deixar per a l'any 2021 el protagonisme per a les malalties mentals, tal i com estava previst, i dedicar aquesta iniciativa solidària a la COVID-19.

Des de l'Ajuntament de Cabrera de Mar es dona suport novament a la iniciativa i es convida als veïns i veïnes a realitzar les seves aportacions a la proposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per a  millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia. Per a realitzar els nostres donatius podem fer servir diferents vies com són la transferència bancària, per Internet, a través dels caixers automàtics de CaixaBanK o utilitzant l'aplicació Bizum amb l'identificador 33333.

Per a més informació podeu visitar el web de la Marató de TV3.

Arxivat a: General, Coronavirus
Imatge de la Marató
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona