CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Torna la Festa de les Bruixes els dies 1 i 2 de maig

Torna la Festa de les Bruixes els dies 1 i 2 de maig

26/04/2021

El programa, adaptat a l’actual realitat sanitària, inclou visites teatralitzades, conferències contacontes i el Ball de les Bruixes

Amb la voluntat de rememorar el nostre passat medieval i esotèric d’una manera lúdica i cultural, aquest proper cap de setmana Cabrera de Mar torna a celebrar la Festa de les Bruixes. Una festivitat que s’originà ara fa 12 anys gràcies a la voluntat de l’entitat local de diables Macabres, qui segueix donant força a aquesta celebració.

Enguany, en tot cas, la celebració es presenta en un format reduït, prescindint d’alguna activitat com ara la fira medieval i esotèrica o dels dinars populars, per tal de garantir el compliment de les mesures sanitàries vigents. De la mateixa manera, tots els actes requereixen d’entrada prèvia que es pot aconseguir a través del web www.gaudeixcabrera.cat.

Pel que fa estrictament als actes dels quals podem prendre part, aquests inclouen propostes culturals com ara visites teatralitzades al Castell Burriac i un itinerari guiat per la Cabrera medieval a més de tres conferències que acollirà la Sala Nova: dues amb la bruixeria com a protagonista i una tercera sobre la figura del senyor de Burriac, Pere Joan Ferrer. A més, els més menuts trobaran a la plaça de la Fàbrica dos contacontes també centrats en el passat del nostre municipi.

Pel que fa a la seva vessant lúdica destaca l’acte de foc, el Ball de les Bruixes, que tindrà lloc també a la plaça de la Fàbrica l’1 de maig amb el Rosegaescrots i la bruixa Isolda, en Marc Empaitabruixes, els diables Macabres i les figures de foc del nostre seguici. Finalment també es pot prendre part dels dos jocs de pistes gamificats que podem trobar a través de la plataforma AdventuriQ.

Per a més informació podeu consultar el programa que trobareu adjunt.

Arxivat a: General
Festa de les Bruixes

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona