CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > La recerca i la investigació protagonistes de la guia de recursos de les Biblioteques del Maresme

La recerca i la investigació protagonistes de la guia de recursos de les Biblioteques del Maresme

27/04/2021

La guia, que es presentava aquest Sant Jordi en la seva versió digital, estarà pròximament a la nostra disposició en format físic

Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, les Biblioteques del Maresme, amb la participació de la Biblioteca Ilturo, han presentat la seva nova guia de recursos que podem trobar a través de l’aplicació BibliosMaresme a les plataformes Google Play i a l’App Store d’Apple. En aquesta ocasió el treball recull diversos projectes de recerca que es desenvolupen a la comarca, així com els treballs d’investigació de científics, metges i altres professionals lligats al Maresme i que es dediquen a la recerca avançada en hospitals i altres institucions.

Podem trobar-hi, a més de qüestions relacionades amb l’àmbit de la salut, investigacions al voltant de la natura, de la tecnologia o, com en el cas de Cabrera de Mar, sobre la nostra història i patrimoni. Cal destacar també que les recerques recollides s’emmarquen, cadascuna, dins d’un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides amb els quals es troben compromeses les Biblioteques del Maresme.

A banda de l’edició digital, podrem disposar de la guia en format físic que es distribuirà gratuïtament a finals del mes de maig. La publicació inclou vídeos amb les entrevistes a tots els protagonistes i, a la seva bibliografia, tots els materials relacionats amb la recerca feta al Maresme i pels professionals que hi viuen.

Arxivat a: General
Ja podeu descarregar la guia
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 15:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona