CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar torna a prendre part de la campanya Compra i Descobreix Catalunya

Cabrera de Mar torna a prendre part de la campanya Compra i Descobreix Catalunya

26/05/2021

La proposta reuneix 32 municipis d’arreu de Catalunya i aplega promoció econòmica i turística

Aquest mes de juny es torna a posar en marxa la campanya de promoció comercial de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes de la qual prendran part 32 ajuntament, entre els quals es troba de nou el de Cabrera de Mar. Com a principal novetat, la proposta deixarà de ser coneguda com a Compra i Guanya per passar a anomenar-se Compra i Descobreix Catalunya. A més, gràcies a la millora en els indicadors de la pandèmia, la campanya recupera les seves dates habituals a l’inici de l’estiu, ja que l’any passat va tenir lloc durant l’octubre. De la mateixa manera es van ajornar a aquest 2021 els premis consistents en activitats per a visitar els 31 municipi que en prenien part.

Cal recordar que la iniciativa permet a les persones que realitzin les seves compres en els establiments adherits prendre part en el sorteig de visites guiades, experiències gastronòmiques o assistència a espectacles, entre altres, en els municipis participants.

Arxivat a: General
Imatge de la campanya
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2022 a les 10:51h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona