CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Final a una temporada atípica per al CB Cabrera

Final a una temporada atípica per al CB Cabrera

01/07/2021

La pandèmia ha fet que tant la competició com el nombre d’equips participants s’hagin vist afectats

Amb la bona notícia de la victòria en lliga del masculí sots-25 el Club Bàsquet Cabrera ja ha finalitzat la seva temporada regular. La presència de la pandèmia ha afectat en tot cas el desenvolupament habitual de les competicions. En primer lloc per l’aplicació de restriccions i limitacions i per l’establiment d’un calendari en el qual es jugava de manera consecutiva l’anada i la tornada contra els mateixos equips per tal de mantenir un control de possibles contagis. Però també pel nombre d’equips participants.

Un cop consultades les famílies en prenien part en la competició únicament la meitat dels equips. En concret el club ha comptat en competició amb el cadet masculí, el junior masculí, el sots-21 femení, el sots-25 masculí, el sènior masculí i el sènior femení. La resta d’equips (escola, premini mixt, mini mixt, mini vermell i preinfantil) van seguir, en tot cas, amb els seus entrenaments.

Amb la voluntat de premiar també el treball realitzat pels equips que no havien pogut competir, i donada l’evolució positiva de la pandèmia en el final de la temporada, es van organitzar partits amistosos.

Arxivat a: General
CB Cabrera
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona