CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Treballant per a impulsar el sector de la construcció

Treballant per a impulsar el sector de la construcció

16/07/2021

L’Ajuntament inicia la recollida de dades del sector al nostre municipi per a desenvolupar el projecte Treball, Talent i Tecnologia amb 9 municipis més

Els municipis implicats en el projecte de promoció econòmica Quatre Ribes (Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius) i El Masnou, Montgat, Premià de Dalt, Teià, Tiana i Vilassar de Mar, treballen actualment en la posada en marxa del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT). Aquesta proposta, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està orientada a promoure el desenvolupament econòmic i l’ocupació a través de l’impuls a l’ús de noves tecnologies.

En el cas concret del desenvolupament del programa TTT al nostre municipi i als 9 restants, la voluntat és  treballar a favor de la transformació del sector de la construcció per tal que aquest aprofiti les oportunitats generades al voltant de la sostenibilitat energètica i mediambiental gràcies a la innovació. Pel que fa als treballs previs, l’Ajuntament de Cabrera de Mar farà arribar una enquesta als actors implicats per tal de recollir informació sobre les empreses, autònoms i persones interessades en aquest projecte i establir sinergies de col·laboració.

La presentació del projecte tindrà lloc aquest pròxim mes de setembre.

Arxivat a: General
Treballs de construcció
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2022 a les 13:21h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona