CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT)

Es presenta el projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT)

30/09/2021

Cabrera de Mar i el conjunt de municipis del Baix Maresme promouen una iniciativa per a promoure la construcció tecnosostenible

Avui dijous 30 de setembre es presenta oficialment el projecte Treball, Talent i Tecnologia, una actuació conjunta de Cabrera de Mar i la resta de municipis del Baix Maresme (el Masnou, Argentona, Dosrius, Montgat, Vilassar de Mar, Premià de Dalt, Teià, Tiana i Òrrius) en el marc del pla de concertació Xarxa de governs locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera es posa oficialment en marxa una iniciativa centrada a reactivar i promoure l’ocupació en el sector de la construcció a través de la seva transformació cap a la sostenibilitat energètica i mediambiental.

El projecte TTT escollit per Cabrera de Mar fa referència a la cadena de valor de la construcció i  es presenta amb el nom de “Tecnologia i sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme”. L’objectiu és acompanyar les empreses i professionals del nostre entorn en el coneixement d’àmbits com les tecnologies 4.0, les energies renovables, la innovació en els materials i tècniques de construcció, l'economia circular, la digitalització dels processos de producció o la gestió de residus, entre altres.

El projecte contempla quatre línies d’actuació: l’anàlisi i diagnosi de l’actual situació, l’establiment d’aliances estratègiques amb el teixit socioeconòmic, el desenvolupament de les competències de les persones implicades i l’impuls de la capacitat productiva.

Per a més informació podeu visitar el web del projecte aquí.

Arxivat a: General
Imatge del projecte TTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona