CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Una nova línia de bus unirà de forma directa Cabrera de Mar i Barcelona

Una nova línia de bus unirà de forma directa Cabrera de Mar i Barcelona

17/11/2021

El nou servei entrarà en funcionament al gener amb 6 expedicions d’anada i 6 de tornada

Aquest matí el Departament de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya ha fet pública la pròxima entrada en funcionament d’un nou servei de bus que connectarà de forma directa Cabrera de Mar i Argentona amb Barcelona. El servei, que es posarà en funcionament el gener de l’any vinent, permetrà disposar de 6 expedicions d’anada i 6 de tornada de dilluns a divendres amb especial atenció en les hores puntes del matí en els viatges cap a Barcelona i en les de l’hora punta de la tarda per al retorn de la capital. Així, les expedicions del matí permetran l’arribada abans de les 8 i les 9 hores  facilitant el desplaçament de treballadors i treballadores i estudiants. Les expedicions d’anada de la tarda s’esglaonaran (15.15 h, 16.45 h, 18.30 h i 20 h) per a adaptar-se a les diferents necessitats de les persones que en facin ús.

El bus tindrà tres parades al nostre municipi: Agell, Sant Sebastià i El sindicat. La parada a Barcelona estarà situada a la plaça Tetuan i el servei estarà adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Arxivat a: General
Nou servei de bus
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2022 a les 13:21h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona