CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Les termes romanes passaran a ser de titularitat pública

Les termes romanes passaran a ser de titularitat pública

24/11/2021

L’Ajuntament treballa per tal que un dels espais arqueològics més destacats del municipi pugui ser obert al públic de forma continuada

El ple municipal ha donat llum verda a la modificació puntual del planejament urbanístic al sector de Can Mateu-Ca l’Arnau-Can Rodon de l’Hort, l’espai en el qual es troben les principals restes arqueològiques de la nostra població. Gràcies a aquest tràmit serà possible, a curt termini, que els terrenys on es troben les termes romanes puguin passar a ser de titularitat municipal. Un cop aquest espai sigui públic, la voluntat municipal és desenvolupar-hi un projecte per tal que les termes, considerades les més importants de la península Ibèrica,  puguin ser visitades de manera continuada.

Per tal de poder fer front a la despesa que suposa aquest projecte, i que significaria entre altres actuacions la construcció d’una nova coberta, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha sol·licitat una subvenció per valor de 545.000 € als fons europeus de recuperació Next Generation.

Podeu conèixer més sobre el nostre patrimoni arqueològic aquí.

Arxivat a: General
Ca l'Arnau
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona