CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Avança el procés per a la revitalització del centre històric

Avança el procés per a la revitalització del centre històric

25/11/2021

L’ampliació i reforma de la sala la Maresma anirà acompanyada de la urbanització del seu entorn

El ple municipal ha aprovat el text refós per fer efectiva la modificació del planejament al sector de la Cooperativa, una passa fonamental per tal de tirar endavant el projecte de revitalització del centre històric del municipi que promou l’Ajuntament. En concret, en aquest espai s’ha d’ubicar la sala de teatre polivalent la Maresma i s’ha d’urbanitzar el seu entorn amb la voluntat de dignificar i posar de rellevància aquest espai de la població.

De manera paral·lela a la tramitació urbanística avança l’adjudicació del projecte per a la creació de la futura sala de teatre polivalent a la qual s’han presentat una vintena de despatxos d’arquitectura. A més, també s’avança en el conveni que ha de signar-se amb la Cooperativa La Guardiola per a l’expropiació de tot el sector, a excepció de l’edifici històric de la Cooperativa la Guardiola, que serà rehabilitat i revitalitzat amb els diners de la compensació.

Arxivat a: General
Sala La Maresma
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona