CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Un webinar per a ajudar a realitzar els processos de selecció

Un webinar per a ajudar a realitzar els processos de selecció

26/11/2021

Recentment, QuatreRibes oferia aquesta proposta a les empreses del municipi

Com identifiquem el talent potencial d’una persona que aspira a un lloc de treball? A aquesta pregunta volia aportar solucions el seminari en línia promogut recentment per QuatrRibes, l’ens que aplega les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius. Sota el títol de "El Valor d'una Selecció: sabem com identificar el talent de la persona?" l’activitat va comptar amb una alta participació de persones de la nostra població que van valorar en el seu conjunt molt positivament el webinar.

La proposta s’emmarca dins del projecte “Fomentem  l’ocupació, facilitem el talent” que desenvolupa QuatreRibes per tal d’incidir positivament en l’ocupació del territori tot satisfent la demanda que les empreses tenen en relació amb el seu capital humà. Per a més informació sobre les propostes que desenvolupa aquest ens mancomunat per a la promoció econòmica podeu visitar el seu web aquí.

Arxivat a: General
Contractació
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/08/2022 a les 10:53h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona