CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Ilturo amb la 26a Setmana de la Ciència

La Biblioteca Ilturo amb la 26a Setmana de la Ciència

29/11/2021

75 alumnes de les escoles del municipi han pres part de les sessions de BiblioLabs científics que es programaven

En el marc de la celebració de la 26a Setmana de la Ciència, la Biblioteca Ilturo programava tres sessions de BiblioLabs científics, a càrrec de Funbrain, de les quals han pres part 75 alumnes de tercer d’ESO de l’IE Pla de l’Avellà i de l’Escola Parroquial Sant Feliu. El 17 de novembre a l’institut escola es va realitzar un taller que sota el nom de “Biomedicina forense” convidava als participants a convertir-se en científics forenses per esbrinar qui és el culpable de l'escena d'un crim, entre diferents sospitosos, a través de tècniques d'extracció i anàlisi de l'ADN.

L’endemà era el torn per a l'Escola Parroquial Sant Feliu amb el taller “La revolució dels anticossos”. Aquest permetia conèixer a través de l’experimentació els mecanismes immunològics que succeeixen a l'organisme i descobrir que el nostre cos és capaç de detectar substàncies pròpies i alienes. Els participants tenien així la possibilitat d’elaborar un diagnòstic com es faria en un laboratori clínic.

Arxivat a: General
Un dels tallers
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/08/2022 a les 10:53h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona