CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el Cicle de Nadal i Reis

En marxa el Cicle de Nadal i Reis

10/12/2021

Aquest dissabte podrem gaudir amb la Fira de Santa Llúcia i el Pessebre Vivent

L’encesa de l’enllumenat de Nadal aquest passat divendres marcava el punt de partida a les activitats que formen enguany part del Cicle de Nadal i Reis de Cabrera de Mar. Aquestes continuen aquest mateix cap de setmana amb la celebració dissabte de la Fira de Santa Llúcia i el Pessebre Vivent a càrrec de l’escola Sant Feliu a partir de les 16.15 h a la plaça del Poble i a la plaça de l’Església. Una setmana més tard, el 18 de desembre a les 12 h s’inaugura a Can Benet l’exposició de pessebres promoguda per la Penya Barcelonista.

Un cop més els infants seran protagonistes de les festes i de bona part de la programació del Cicle de Nadal i Reis. Així dijous 23 de desembre, a les 17 h, podran gaudir amb el caga Tió popular a la plaça de l’Ajuntament. A més també podran trobar-se amb el missatger reial el 2 de gener a dos punts diferents de la població. Al matí podran portar les seves cartes al parc de la Nova Cançó Catalana i a la tarda a Cal Conde.

Un any més l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el 5 de gener serà un dels moments centrals de Nadal al municipi. A les 17 h Melcior, Gaspar i Baltasar faran la tradicional ofrena al pessebre de l’església i seguidament es dirigiran en comitiva fins a la plaça de l’Ajuntament. Allà començarà el viatge al món màgic dels Reis amb la participació de diferents entitats del municipi.

Per a més informació podeu consultar el programa que trobareu adjunt.

Arxivat a: General
Cicle de Nadal i Reis

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2022 a les 16:41h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona