CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci de Residus del Maresme mostra com serà el Parc Circular Mataró-Maresme

El Consorci de Residus del Maresme mostra com serà el Parc Circular Mataró-Maresme

24/12/2021

La iniciativa del consorci del qual forma part el nostre municipi permetrà la reparació i reutilització de materials per a reduir la producció de deixalles

A través d’un vídeo amb imatges creades en 3D, el Consorci de Residus del Maresme ha donat a conèixer com serà i alguns detalls del funcionament del futur Parc Circular Mataró-Maresme que donarà servei també a la nostra població. Aquest espai acollirà diferents activitats desenvolupades sota els principis de l’economia circular, aquella que es fonamenta en el reaprofitament dels recursos disponibles tants cops com sigui possible per a crear un valor afegit. Així, al parc hi trobarem una biblioteca de les coses on poder agafar en préstec aquells objectes com escales llargues o trepants que utilitzem de forma ocasional; una botiga de segona mà per donar una altra vida a aquella roba que ja no ens posem o un espai d’assessorament per a l’autoreparació d’aparells electrònics i mobiliari per allargar la seva vida útil, entre altres serveis.

El vídeo, que podeu consultar al final d’aquesta mateixa pàgina, ha estat enregistrat en el mateix solar en el qual s’ha de construir el Parc Circular i reflecteix les tres parts que participaran en el canvi cap aquesta economia circular: el teixit empresarial, la ciutadania i l’administració.

La previsió és que la construcció del Parc Circular Mataró-Maresme es faci per fases. No obstant això, les obres de la primera etapa s’han posposat a causa de la troballa de restes arqueològiques d’origen romà a la parcel·la on s’ha de construir el projecte.

 

 

Arxivat a: General
El Parc Circular Mataró-Maresme
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2022 a les 15:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona