CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

19/01/2022

Aquest cap de setmana es programen una dotzena d’activitats amb motiu de la festa

El 22 i 23 de gener Cabrera de Mar celebra la Festa Major de Sant Vicenç, la Festa Major d’Hivern, amb tot un conjunt de propostes que arrencaran dissabte a les 9 del matí amb el campionat de dòmino a l’envelat municipal i el d’agility a les instal·lacions del Club d’Agility Cànic. Ja a les 10 h trobarem la botifarrada popular de la Penya Barcelonista a Cal Conde i al migdia la missa a l’església parroquial. La jornada es completarà amb la convidada dels senyors de Burriac i el concert infantil que a partir de les 17 h està programat als jardins de Cal Conde, el correfoc a partir de les 20 h i el karaoke a l’envelat municipal a les 21 h.

Pel que fa al diumenge 23 de gener, de 10 a 14 h trobarem una unitat mòbil del banc de sang a la Sala Nova; també a partir de les 10 h, una trobada de sketchers a Can Bartomeu i sardanes amb la Cobla Principal del Llobregat a les 11 del matí a Cal Conde. L’envelat municipal rebrà les dues darreres propostes, una exhibició de dansa a càrrec de l’escola de ball Changó a les 17 h i a les 18 h un ball amb l’orquestra Solimar.

Per a més detalls trobareu com a document adjunt el cartell amb la programació.

Arxivat a: General
Festa Major
Programa de la festa
Informació de la donació de sang
Informació del ball
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2022 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona