CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar lliura més de dues tones de material humanitari per a Ucraïna

Cabrera de Mar lliura més de dues tones de material humanitari per a Ucraïna

08/03/2022

Actualment, es demanen ajuts econòmics per tal que les entitats que es troben al terreny puguin adquirir els materials necessaris

El nostre municipi ha fet lliurament de més de dues tones de material humanitari destinat a donar suport a la població Ucraïnesa que en aquests moments es troba afectada per la guerra provocada per l'ocupació russa del seu territori. En concret s’han recollit com medicaments, venes, gases, iode, mantes tèrmiques, mantes, aliments bàsics, roba, llanternes, tendes de campanya, sacs de dormir, bolquers i alimentació infantil. 

Les aportacions ciutadanes es recollien des del passat 2 de març a la masia de Cal Conde en una campanya promoguda des de l’ONG Cabrera Solidària i l’Ajuntament. A més es comptava amb el suport de 20 persones voluntàries que aportaven vehicles particulars que se sumaven a una furgoneta municipal per tal de traslladar el material a Mataró on era classificat i enviat a Ucraïna amb les donacions d’altres municipis del Maresme coordinades des de l'entitat vidasignificativa.org. 

 

Aportacions econòmiques

En aquests moments del conflicte s’està posant l’èmfasi en les donacions econòmiques per tal que siguin les entitats que treballen des del terreny les que puguin comprar els materials més adequats a cada circumstància. El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament amb el qual col·labora el nostre municipi ha endegat una campanya per a recollir aquestes aportacions garantint que els diners arribin directament a la població víctima de la guerra. En aquesta mateixa pàgina trobareu un full de compromís per participar de la campanya amb els corresponents números de compte.

Arxivat a: General
Recollida de material
Recollida de material
Recollida de material
Recollida de material
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/08/2022 a les 15:08h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona