CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions a un curs per a directors i directores de lleure

Obertes les inscripcions a un curs per a directors i directores de lleure

21/03/2022

El curs es realitza de manera intensiva en caps de setmana amb una part de l’aprenentatge virtual

Aquest pròxim mes d'abril es posa en marxa el curs per a formar-se com a directors i directores de lleure que promou l’Ajuntament de Cabrera de Mar al Centre de Joventut Can Martinet. La proposta permetrà que les persones que hi participin en aquesta formació reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya adquireixin coneixements per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil.

Pel que fa als horaris, el curs es realitza de manera intensiva en caps de setmana i es divideix en 70 hores presencials i 105 hores virtuals, pel que fa a l’etapa lectiva, i 120 hores de pràctiques. La formació està subvencionada per a joves que estiguin empadronats i empadronades al nostre municipi i per a persones derivades des del Servei Local d’Ocupació amb un preu de 200 €. El preu per a la resta de l’alumnat és de 300 €.

Per a més informació podeu consultar el cartell que trobareu com a document adjunt o us podeu adreçar a Can Martinet de 9 a 14 h i de 17 a 19 h o bé podeu contactar telefònicament al 93 737 99 59 i al 674 36 12 44 o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les inscripcions es poden realitzar aquí.

Arxivat a: General
Directors i directores de lleure

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona