CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > A punt per la constitució dels 6 consells de participació ciutadana de Cabrera de Mar

A punt per la constitució dels 6 consells de participació ciutadana de Cabrera de Mar

05/05/2022

Durant les pròximes setmanes s’activaran els consells de participació municipals que s’havien creat pel Ple de l’ajuntament l’any 2009 i que havien quedat aturats per la pandèmia

Els 2 consells que ja han pogut fer reunions són el consell d’Entitats i el Consell de Festa Major i els 4 que es constituiran per primera vegada són el Consell de la Gent gran, el Consell Assessor de Turisme, el Consell de Civisme i Convivència Ciutadana i el Consell d’Infraestructures i Mobilitat.

Els consells són espais de debat entre la ciutadania, les entitats i els responsables municipals, i es constitueixen com a òrgans permanents de participació, d’informació i proposta sobre unes temàtiques concretes. En formen part les entitats representatives del municipi i també ciutadans triats segons els criteris establerts als reglaments aprovats pel Ple. A part dels membres de cada Consell, que renovaran a cada legislatura, tots els cabrerencs i les cabrerenques podran assistir a les seves reunions amb veu i sense vot.

Cada un dels Consells ja disposa d’un espai al web de participació ciutadana Totsfemcabrera on es podrà consultar tant el reglament, les convocatòries i els ordres del dia, com també les actes i els acords que es prenguin a les reunions. Els ciutadans que es registrin a Totsfemcabrera (www.totsfemcabrera.cat) i segueixen els Consells, rebran informació actualitzada de les novetats. Per a formalitzar la inscripció al portal únicament és necessari deixar el nostre nom i triar un àlies i una contrasenya per a accedir-hi.

Una vegada constituïts tots els Consells, que s’han de reunir un mínim de dues vegades l’any, s’iniciaran una segona fase de participació ciutadana amb l’impuls de processos participatius i consultes ciutadanes sobre diversos temes que afectin la vida municipal. Aquests processos participatius combinaran la presencialitat amb la participació digital al portal Totsfemcabrera.

Arxivat a: General
Totsfemcabrera
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona