CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es coneix la programació del Juliol Jove 2022

Ja es coneix la programació del Juliol Jove 2022

26/05/2022

Com a principal novetat, la proposta lúdica i formativa de Can Martinet incorpora dues sortides amb pernoctació

Prop d’una vintena d’activitats conformen el programa del Juliol Jove que ja s’ha fet públic. La proposta de Can Martinet destinada al lleure i la formació dels i de les joves del municipi un cop finalitza el curs, tornarà a combinar els tallers i les sortides. Així es programen al llarg de quatre setmanes tallers de cuina, de lettering o de decoració de tasses amb excursions com les que es duran a terme als gorgs de Campdevànol o a la Costa Brava.

Com a principal novetat de la programació d’enguany destaca  incorporació de dues sortides amb pernoctació: al Congost de Mont-rebei (13 i 14 de juliol) i Port Aventura (20 i 21 de juliol). Les sortides, subvencionades en un 60 %, s’han ampliat de dues que es realitzaven l’any passat a tres davant de l’èxit de participació que assoleixen. Trobareu més detalls de la programació en el díptic enllaçat en aquesta mateixa pàgina.

Pel que fa a les inscripcions, s’hauran de realitzar a Can Martinet de dilluns a divendres de 12 a 14 h i de 17 a 19 h i el pagament s’haurà d’abonar amb targeta bancària. Els joves empadronats al municipi o que siguin usuaris habituals del centre de joventut poden inscriure’s a partir del pròxim 9 de juny. A partir del 14 de juny s’obrirà el torn per a membres d’entitats i estudiants de Cabrera de Mar que no resideixin al municipi i, finalment, la resta podrà sol·licitar plaça a partir del 16 de juny.

A continuació podeu veure la presentació pública que es va fer de la programació.


Arxivat a: General
Imatge del Juliol Jove

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/09/2023 a les 14:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona