CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El projecte Treball, Talent i Tecnologia visita el hub DFactory

El projecte Treball, Talent i Tecnologia visita el hub DFactory

07/06/2022

Quatre empreses cabrerenques eren escollides per a prendre part d’una jornada al voltant del desenvolupament de la indústria 4.0

DFactory és el projecte promogut pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona amb l’objectiu d’esdevenir un espai de referència per a la innovació 4.0 al sud d’Europa. Amb la voluntat d’apropar a les empreses del nostre entorn aquesta experiència, el servei mancomunat de promoció econòmica QuatreRibes que aplega els municipis de Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius, oferia la possibilitat de prendre part d’una jornada de treball en aquest hub. En total eren convidades 36 empreses, pertanyents a l’àmbit del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) impulsat amb la Diputació de Barcelona pels ajuntaments del Baix Maresme, de les quals quatre eren cabrerenques.

La visita a DFactory va permetre a les persones participants apropar-se a aspectes de la indústria 4.0, centrada en l'aparició de noves tecnologies com l'analítica,  les tecnologies cognitives, la nanotecnologia o l'Internet of Things (IoT). Així  es tractaven qüestions com ara el funcionament del centre de producció 3D de HP aplicat a la cadena de valor; l’aplicació de la robòtica per a construir en llocs de difícil accés; la intel·ligència artificial en la construcció a través del supercomputador Hermes de Huawei o la producció de productes en 3D  amb diferents materials.

Per a més informació podeu consultar més detalls sobre el projecte TTT al vídeo que trobareu a continuació.


Arxivat a: General
Visita al hub
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona