CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Protecció Civil insta a la ciutadania a extremar les precaucions durant la revetlla de Sant Joan

Protecció Civil insta a la ciutadania a extremar les precaucions durant la revetlla de Sant Joan

23/06/2022

Per protegir l’entorn natural, està prohibit llençar coets i petards a menys de 500 metres de zones boscoses

La Nit de Sant Joan, una de les principals celebracions de Catalunya, té com a principals protagonistes la pólvora i el foc. Per prevenir riscos, l’Ajuntament de Cabrera de Mar i Protecció Civil recorden que la ciutadania ha d’extremar les precaucions durant la nit més curta de l’any.  

En primer lloc, ens hem d’assegurar els petards que farem servir estan homologats, que els adquirim en establiments autoritzats i no guardar-los a les butxaques. Per altra banda, aquests no s’han d’apropar mai a la cara ni al cos, s’ha d’evitar subjectar-los amb les mans i és recomanable fer servir mitjans segurs per encendre’ls, com metxes. 

Cal saber que està prohibit llençar petards contra altres persones o des de balconades i finestres i ficar el material pirotècnic dins d’elements com ampolles o totxanes. També és important tenir en compte que està prohibit llençar coets i petards a menys de cinc-cents metres de l’entorn natural.

Arxivat a: General
Revetlla de Sant Joan
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona