CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar estrena el seu servei de bus nocturn com a prova pilot

Cabrera de Mar estrena el seu servei de bus nocturn com a prova pilot

27/06/2022

L’Ajuntament estudia la possibilitat de fer habitual aquesta mesura alguns dies de festa assenyalats

Coincidint amb la fi del curs, l’Ajuntament de Cabrera va posar en marxa el passat 22 de juny per primer cop un servei de bus nocturn que va connectar la vila directament amb la zona d’oci de Mataró en 20 minuts.

La voluntat del consistori és repetir aquest servei durant dates assenyalades com la Nit de Cap d’Any, amb l’objectiu d’oferir al jovent cabrerenc una alternativa per gaudir de la festa. La línia, que va sortir de la parada de la Piscina Municipal cap a mitjanit, es va aturar a una segona parada al Centre Cívic Pla de l’Avellà per acabar recollint prop d’una vintena de persones.

TV3 es va fer ressò de la iniciativa de l’Ajuntament de Cabrera durant el Telenotícies el matí del 23 de juny, tot remarcant la importància que el jovent tingui alternatives per desplaçar-se a les zones d’oci d’una forma segura, ràpida i còmoda.

Arxivat a: General
Imatge del bus
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona