CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Conclou la temporada de platja

Conclou la temporada de platja

06/10/2022

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ja es troba treballant en el Pla d’Usos de l’estiu vinent

L’estiu ha arribat al seu final amb una bona valoració de la temporada de bany.  Aquest any, com a novetat, s’ha posat en marxa un petit mòdul d’embarcacions lleugeres com paddle surf o kayak. Per altra banda, també s’han instal·lat dues guinguetes a l’entorn de la platja, Kaos i Caracola Negra.

Pel que fa a l’àmbit de la vigilància i del socorrisme, la proposta millor valorada per les persones usuàries és el servei de suport a persones de mobilitat reduïda. En aquest sentit, cal recordar que els elements que formen part del projecte de platja adaptada són els següents: aparcament, dutxa, passeres, línies de vida, vehicle amfibi i ombrall.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ja es troba treballant en el Pla d’Usos de l’estiu vinent, amb la previsió de licitar una guingueta nàutica que combini la restauració amb l’escola d’esports nàutics i el lloguer d’embarcacions.

Per altra banda, tenint en compte la regressió que ha patit la sorra de la platja en els darrers mesos, el consistori està a l’espera de la signatura del conveni entre la Generalitat de Catalunya i el Govern de l’Estat dirigit a executar diverses intervencions destinades a regenerar la línia de costa cabrerenca.

Arxivat a: General
Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona