CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera rep les persones premiades al projecte «Compra i Descobreix Catalunya»

Cabrera rep les persones premiades al projecte «Compra i Descobreix Catalunya»

13/10/2022

Prop d’una cinquantena de persones han guanyat una visita al patrimoni iberoromà de la nostra localitat

A principis d’aquest mes, el municipi ha acollit una visita d’unes cinquanta persones, guanyadores (i acompanyants) de la dotzena edició de «Compra i Descobreix Catalunya», una campanya que pretén dinamitzar el teixit comercial local català, en la qual participa Cabrera de Mar des de fa tres convocatòries. El premi d’enguany ha consistit en una sortida a la nostra vila organitzada per l’Ajuntament.

Així doncs, al llarg de la jornada, el grup ha tingut l’oportunitat d’apropar-se als nostres jaciments arqueològics,  d’assistir a una activitat teatralitzada a les termes romanes de Ca l’Arnau i a una visita guiada al temple rural de Can Modolell. El dinar, també inclòs, l’ha acollit la masia Can Rodon. Un cop concloses les visites, es va poder gaudir del Festival Cultural Iberoromà, «Reviu Iluro».

La visita ha comptat amb representació de les següents localitats: Argentona, Balaguer, Calaf, Centelles, Cervera, el Vendrell, Juneda, la Sénia, les Borges Blanques, l’Arboç,  l’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Montblanc, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Quintí de Mediona, Torelló, Torres de Segre i Tremp.

Arxivat a: General
Persones guanyadores
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona