CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant la tecnologia i la sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme

Fomentant la tecnologia i la sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme

09/11/2022

La nostra vila treballa per conscienciar a les empreses del sector de la construcció sobre la digitalització i l’ús sostenible dels recursos

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) és un dels vint-i-un projectes transformadors que formen part del Pla de Mandat de la Corporació 2020-2023 i el qual s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica i Social dels municipis de la província de Barcelona.

L'objectiu d'aquesta proposta és reforçar el Treball digne, la millora competencial del talent local i del creixement econòmic sostenible, impulsant l'acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

Amb això, Cabrera de Mar participa en la iniciativa de Construcció Tecnosostenible al Maresme, un una de les propostes emmarcades en el programa TTT, afavorint aspectes com les tecnologies 4.0, les energies renovables, la innovació en els materials i tècniques de construcció, l'economia circular, la digitalització dels processos productius o la gestió de residus.

En la trajectòria del projecte, acompanyen al municipi empreses especialitzades a sensibilitzar sobre la importància de conscienciar al sector de la construcció sobre els recursos que hi ha al nostre abast i quin és l'impacte d'aquests.

Per conèixer més sobre aquest projecte, podeu visualitzar aquest vídeo en el qual hi participa la directora d’economia circular i sostenibilitat de la Fundació TecnoCampus, Sònia Llorens; el director del Congrés Nacional de Rebuild, Ignasi Pérez, i Daniel Guzmán, CEO d’EcoHUB Center, empresa d’innovació tecnològica cabrerenca.

Arxivat a: General
Imatge del projecte TTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona