CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Enllestida la reparació i millora de la xarxa de clavegueram

Enllestida la reparació i millora de la xarxa de clavegueram

28/12/2022

Els treballs han consistit en l’arranjament de diverses clavegueres i la construcció de pous de registre

Al llarg de les darreres setmanes s’han dut a terme al nostre municipi diverses actuacions destinades a la millora del clavegueram per import de 12.400 euros. En concret, s'ha reparat una pèrdua de connexió que s’havia detectat al Torrent Maniu i que provocava abocaments a la superfície. En aquest punt s'ha fet un nou pou preparat per properes reparacions. 

A l'avinguda Onze de Setembre, concretament a la rotonda del sindicat, s'ha creat un altre nou pou de registre que ha de permetre poder accedir a una galeria per on passen serveis i que connecta tant al clavegueram general com a una finca veïna agrícola. 

Finalment, s'ha realitzat la connexió de clavegueram del nou mòdul de petanca del Parc Salvador Espriu, al clavegueram del carrer Montgat, amb una nova arqueta de registre i també s'han reparat i executat un parell d'arquetes de registre a la Riera d'Agell confluència amb el Camí del Mig per tal d'eliminar abocaments d'una connexió trencada.

Arxivat a: General
Clavegueram
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona