CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > La Zona Esportiva incorpora plaques solars

La Zona Esportiva incorpora plaques solars

04/01/2023

La instal·lació permetrà assolir un estalvi energètic anual pròxim als 4.000 euros

En el marc de les mesures municipals desenvolupades per a caminar cap a un consum energètic més sostenible, la Zona Esportiva municipal ha incorporat sobre l’edifici dels vestidors del camp de futbol un sistema de plaques solars. Gràcies a aquest sistema, amb una potència instal·lada de 15 kWn, l'equipament podrà comptar amb una producció elèctrica anual estimada en 27.352 kWh l’any, la qual cosa es tradueix en una reducció en les emissions de CO2 de més de 9 tones anuals.

A més de ser una mesura mediambientalment sostenible, també comporta un estalvi per als pressupostos municipals. En concret s’espera una reducció de la factura elèctrica de 3.748 euros a l’any que en 25 anys suposarà prop de 120.000 euros. La despesa de la instal·lació s’ha situat a prop dels 40.000 euros.

Arxivat a: General
Plaques solars
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona