CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > El Programa Talent, Treball i Tecnologia, aposta per la formació dels joves

El Programa Talent, Treball i Tecnologia, aposta per la formació dels joves

09/03/2023

El programa està destinat a promoure la modernització i revitalització del sector de la construcció al nostre entorn

Entre les diferents actuacions que promou l’Ajuntament de Cabrera de Mar per a estimular l’ocupació i el desenvolupament econòmic es troba el programa Talent, Treball i Tecnologia (TTT). Aquesta iniciativa, de la qual forma part el nostre municipi amb 9 poblacions més del Baix Maresme, està orientada específicament a desenvolupar actuacions que modernitzin i revitalitzin el sector de la construcció a la comarca.

Pel que fa a les pròximes propostes previstes dins d’aquest projecte, destaca un tastet d’ocupacions destinat a joves d’entre 16 i 30 anys amb l’objectiu de donar a conèixer els perfils professionals vinculats a la cadena de valor de la construcció i les possibilitats d'ocupació que ofereixen, amb la incorporació de la sostenibilitat i la digitalització com a vectors de desenvolupament. D’aquesta manera es donaran pinzellades sobre de bioconstrucció, paisatgisme, plaques fotovoltaiques, competències digitals, impressió 3D i IOT Domòtica i construcció 4.0. Aquest serà un curs gamificat.

Per a més informació sobre el programa podeu visitar el seu web.

Arxivat a: General
TTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona