CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > La tradició i la literatura, protagonistes a la celebració de Sant Jordi

La tradició i la literatura, protagonistes a la celebració de Sant Jordi

18/04/2023

El nostre municipi celebra amb diferents activitats aquests dies la tradicional diada

Cabrera de Mar ja ha iniciat la seva celebració de Sant Jordi amb una programació que s’iniciava amb l’exposició ‘Llegir en veu alta’ que fins al pròxim 26 d’abril podem trobar a la Biblioteca Ilturo. Per la seva banda, dijous 13 d’abril es presentava a la Sala Nova el llibre ‘Burriac passat i present’ amb Robert Lleonart, David Farell i Alexis Serrano. L’acte estava organitzat per la Fundació Burriac i el Centre d’Estudis d’Arqueologia i Història de Mataró.

En tot cas el gruix de les propostes tindran lloc al llarg d’aquesta setmana. Aquestes inclouen l’espai creatiu de Sant Jordi que trobarem a la Biblioteca Ilturo del 17 al 28 d’abril de 16 a 20 h i, també a la biblioteca, el taller de lectura en català al voltant de l’obra ‘Set dies al llac’ amb la presència de l’autora, Núria Martí Constans. Avui dimarts a les 18 h trobarem, encara sense sortir de la Biblioteca Ilturo, el Bibliolab per a persones adultes dedicat a la tècnica del decoupage.

El punt final a la programació arribarà dissabte. En primer lloc, amb la cinquena edició de la Marató Musical que tindrà lloc de 10 a 13 h a l’Escola de Música de Cabrera de Mar i, posteriorment, a les 11 h al Centre Cívic Pla de l’Avellà amb el lliurament dels premis del XII Premi Literari Anton Isern.

Arxivat a: General
Sant Jordi
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona