CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar acull la primera edició de la Fira Maresme Ecoconstuïm

Cabrera de Mar acull la primera edició de la Fira Maresme Ecoconstuïm

20/04/2023

La fira, que aspira a esdevenir un referent per als professionals de l'edificació i de l’obra civil, tindrà lloc a les instal·lacions de l'empresa EcoHUB

Aquest pròxim 27 d’abril l'empresa EcoHUB, situada al nostre municipi, rebrà més de 300 professionals del sector de la construcció, 28 firmes expositores i unes 20 intervencions expertes en la que serà la primera edició de la Fira Maresme Ecoconstuïm. Aquesta proposta ha estat impulsada des del Programa Treball Tallent i Tecnologia (TTT) subvencionat per la Diputació de Barcelona i que desenvolupen els 10 municipis de Baix Maresme amb la col·laboració de la Càtedra d’Economia Circular de Tecnocampus.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és convertir-se en el punt de trobada per als professionals de l'edificació i l’obra civil tot donant a conèixer les noves tecnologies 4.0 i la innovació en sistemes d'industrialització, digitalització i solucions en sostenibilitat, així com les darreres tendències en materials i productes que incrementaran la competitivitat i transformació de l’ecosistema de la construcció del Maresme.

Les empreses i persones autònomes interessades a participar es poden inscriure aquí.

Arxivat a: General
Imatge de la fira

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona