CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar celebra una nova edició de la Festa de les Bruixes

Cabrera de Mar celebra una nova edició de la Festa de les Bruixes

27/04/2023

Del 5 al 7 de maig la nostra població acull un seguit d’activitats relacionades amb el passat medieval del municipi

Al voltant d’una quarantena d’activitats tindran lloc al nostre municipi entre el divendres 5 de maig i el diumenge 7 dins de la programació de la Festa de les Bruixes. Aquesta tindrà el seu inici divendres, amb la Nit d’Estels al Castell de Burriac. El gruix de les activitats tindran lloc en tot cas al llarg del cap de setmana.

Entre aquestes trobarem visites guiades al castell i per la Cabrera medieval i moderna o diferents presentacions i conferències. Destaquen en tot cas les nombroses activitats familiars i els tallers per a infants que es duran a terme al llarg de la festa i que inclouen una macrotirolina, una gimcana, tallers de titelles, de pòcimes o creació de varetes màgiques.

Un dels moments més esperats serà la trobada de bèsties de foc que tindrà lloc dissabte 6 de maig a les 22 h a la plaça de la Fàbrica, després del monòleg de la bruixa Isolda. Allà s’hi donaran trobada en Rosegaescrots i amb altres colles convidades com els Bocs de Can Rosés i els Diables de Sant Joan Despí.

La celebració es completarà al llarg de tot el cap de setmana amb propostes com el campament, les atraccions i el mercat medieval. Per a més informació podeu consultar el programa que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Més informació, reserva d’activitats i venda d’entrades a www.gaudeixcabrera.cat.

Arxivat a: General
Festa de les Bruixes

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona