CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El municipi incorpora una nova màquina escombradora

El municipi incorpora una nova màquina escombradora

03/05/2023

GICSA disposa d’aquest nou material per a la millora de les tasques de neteja viària

La brigada municipal que presta el seu servei a través de l’empresa municipal Gestió Iniciatives Cabrera S.A. (GICSA), ha incorporat un nou vehicle a la seva flota. En concret es tracta d’una màquina escombradora que podrà destinar a una de les seves ocupacions habituals com és la neteja viària. El model escollit, Swingo 200 d’Aebi Schmidt, destaca per la seva capacitat d’aspiració i per l’emissió mínima de partícules que provoca gràcies a disposar de la certificació més alta PM10/PM2.5 en aquesta matèria.

La màquina, amb una despesa propera als 128.000 euros, ha estat adquirida a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) amb finançament directe per part de l’Ajuntament i forma part de l’annex d’inversions municipals per al 2022.

Arxivat a: General
Màquina escombradora
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona