CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per al Juliol Jove

Inscripcions obertes per al Juliol Jove

02/06/2023

Els i les joves de la població es poden inscriure a partir del 5 de juny

L'Ajuntament de Cabrera de Mar posa en marxa una nova edició del Juliol Jove, el programa d'activitats i tallers destinat als joves del municipi un cop acaben les classes. El procés d'inscripció comença el dia 5 de juny a partir de les 10 h, prioritzant els joves empadronats a Cabrera de Mar i els usuaris habituals del centre de joventut Can Martinet. El dia 8 de juny s'obrirà la següent fase d'inscripció, dirigida als membres d'entitats i als estudiants de Cabrera de Mar. Finalment, a partir del 12 de juny, es donarà l'oportunitat de participar en el Juliol Jove a la resta de joves interessats.

El procés d'inscripció consta de dos passos importants. En primer lloc, s'haurà de seleccionar i efectuar el pagament de les activitats desitjades a través del lloc web www.gaudeixcabrera.cat. Una vegada efectuat el pagament, caldrà formalitzar la inscripció presencialment a Can Martinet, acompanyats del pare, mare o tutor/a legal. Les inscripcions es realitzaran a l'adreça següent: Avinguda Pare Jaume Català, 42. L'horari d'atenció serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 18.30 h.

En cas que les entrades per a alguna activitat s'esgotin, s'habilitarà una llista d'espera perquè els interessats puguin apuntar-se. Aquesta llista d'espera es gestionarà a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al número 674 361 244. També es pot acudir personalment a Can Martinet per a més informació i per al registre en aquesta llista.

El Juliol Jove, per a persones nascudes fins al 2010, proposa en aquesta edició tallers com el de transfer sobre fusta o el de decoració d’una bossa, activitats com pàdel surf o paintball i sortides com les programades a Port Aventura o l’estada en una casa rural. Trobareu més informació al díptic adjunt.

Arxivat a: General
Juliol Jove

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/09/2023 a les 14:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona