CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El pavelló municipal incorpora enllumenat amb tecnologia LED

El pavelló municipal incorpora enllumenat amb tecnologia LED

02/06/2023

L’actuació permetrà consolidar un estalvi de 4.000 euros anuals en el consum elèctric d’aquest equipament

En el marc de les mesures que desenvolupa l’Ajuntament de Cabrera de Mar per a la millora dels equipaments esportius, al llarg d’aquest mes de maig ha culminat la substitució de l’enllumenat del pavelló municipal per un nou sistema amb tecnologia LED. En concret s’han reemplaçat els 28 focus d'il·luminació que utilitzaven làmpades d'halogenurs metàl·lics de 400 W per nous focus amb tecnologia LED de 160 W. Aquesta renovació ha suposat una inversió de 14.000 €, però els beneficis són significatius. Amb aquest nou sistema, s'espera millorar els nivells d'il·luminació fins a arribar, segons els estudis realitzats, als 800 luxs.

A més dels avantatges en termes de qualitat lumínica, la instal·lació de l'enllumenat LED també té un impacte positiu en l'estalvi energètic. Es calcula que el canvi generarà una reducció del 60% en el consum energètic, el que suposa un estalvi econòmic de 4.000 euros anuals. Això significa que l'Ajuntament recuperarà la inversió realitzada en un període de temps aproximadament de 3,5 anys.

Així mateix, l'Ajuntament té previst dur a terme una segona actuació ben aviat, que consistirà en la implementació d'un sistema de regulació d'il·luminació. Aquest sistema permetrà adaptar els nivells de llum a les hores del dia, proporcionant un estalvi encara més gran.

Arxivat a: General
El pavelló municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona