CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Festa Major Cabrera de Mar 2023

Festa Major Cabrera de Mar 2023

20/07/2023

Ja està disponible el programa de la festa major d'enguany, tant de Cabrera de Mar, com de Santa Elena d'Agell. De moment, es pot consultar al web oficial en format PDF o en una pancarta davant de l'edifici de l'Ajuntament. En els dies propers estaran disponibles als diferents edificis públics del poble, així com a les bústies dels ciutadans.

La festa major de Sant Feliu serà del 31 de juliol al 3 d'agost, tot i que hi ha activitats des del 22 de juliol i posteriorment, es celebraran les festes de Santa Elena d'Agell el 18 i 19 d'agost. Podeu consultar el programa complet al PDF adjuntat en aquest artícle.

 

Actualització: Degut a l'onada de calor hi ha hagut alguns canvis en els horaris i la ubicació de certes activitats per tal d'assegurar la seguretat i comoditat del públic. S'adjunta document PDF amb els detalls dels canvis esmentats. Al butlletí en format físic també es troba aquest informatiu.

Arxivat a: General
Festa Major 2023

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona