CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Aquest cap de setmana iniciem una campanya de sensibilització al Castell de Burriac, subvencionada pel catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

Aquest cap de setmana iniciem una campanya de sensibilització al Castell de Burriac, subvencionada pel catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

10/11/2023

Aquest cap de setmana iniciem una campanya de sensibilització al Castell de Burriac, subvencionada pel catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

Aquest cap de setmana s’engega la primera campanya de sensibilització al castell de Burriac que s’estendrà durant quatre caps de setmana i que té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància d’aquest monument històric i l’ús públic que s’en fa.

El castell de Burriac declarat Bé cultural d’interès nacional (BCIN), és molt freqüentat durant els caps de setmana per cabrerencs i visitants, i ocasionalment es reporten incidències per comportaments inadequats en aquest espai patrimonial de tanta importància.

L’objectiu de la campanyaéssensibilitzar sobre els usos i comportaments que es fan en aquest monument històric, ja que un bon ús públic del monument és indispensable si volem preservar aquest bé patrimonial.

Aquesta campanya està subvencionada a través del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona, amb el recurs “Foment per la sostenibilitat”.

Així doncs, els propers caps de setmana un agent cívic, informarà en horari de 10h a 14h, sobre la importància del bé cultural , la importància de la seva preservació i el seu correcte ús públic , i la preservació de l’espai protegit on es troba.

Per tal de tindre dades sobre la freqüentació del castell de Burriac i el perfil dels visitants,  l’agent també recollirà dades relacionades amb la procedència, motivació de la visita, ruta realitzada i transport utilitzat pels visitants.

Arxivat a: Cultura, General
Castell de Burriac
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona