CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Reunió de treball del govern municipal amb el President Puigdemont i el Conseller Toni Comín, eurodiputats, al Parlament Europeu per trobar finançament pels projectes de Cabrera.

Reunió de treball del govern municipal amb el President Puigdemont i el Conseller Toni Comín, eurodiputats, al Parlament Europeu per trobar finançament pels projectes de Cabrera.

26/01/2024

El govern municipal de Cabrera de Mar s’ha reunit amb el President Puigdemont i el Conseller Comín, tots dos eurodiputats per tal de mirar de trobar fons econòmics per a fer realitat projectes cabdals del municipi, com la rehabilitació de la Sala “la Maresma”, el canvi d’enllumenat públic a sistema LED, subvencions per a inversió en energies renovables i altres temes com possibles mesures per a abordar la sequera.

Els dos eurodiputats han expressat que estan profundament compromesos amb Cabrera de Mar i amb el govern municipal. Treballarem per aconseguir el finançament necessari per al nostre poble.

Cal destacar que aquest viatge ha estat finançat íntegrament per part de cada regidor que hi ha anat, suposant això, cap cost per l’Ajuntament.

Arxivat a: General
Alcalde
Govern Municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona