CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Trobada de Tècnics de Joventut del Maresme

Trobada de Tècnics de Joventut del Maresme

07/03/2024

Ahir, a Cabrera de Mar vam acollir la Trobada de Tècnics de Joventut del Maresme. Aquesta reunió va servir com a punt de trobada per a professionals dedicats al benestar i desenvolupament dels joves, fomentant la col·laboració i l'intercanvi d'experiències per millorar els serveis destinats a la nostra joventut.

Ahir, Cabrera de Mar va tenir el plaer d'acollir la Trobada de Tècnics de Joventut del Maresme. Vam acollir aquest esdeveniment va Can Martinet, el centre de joventut del municipi, i va representar una oportunitat única per a l'intercanvi d'experiències i coneixements entre professionals dedicats al desenvolupament juvenil al nostre territori.

L'alcalde i regidor de Joventut i Gent Gran, Òscar Fernández, va tenir l'honor de visitar els tècnics de joventut durant l'esdeveniment, compartint amb ells la seva visió i suport a les iniciatives destinades a la joventut de Cabrera de Mar.

 

Des de l'ajuntament, volem expressar el nostre agraïment a tots els participants per la seva dedicació i contribució a aquesta enriquidora jornada.

Per a més informació sobre les activitats i programes destinats a la joventut a Cabrera de Mar, us convidem a seguir-nos a l'instagram @joventutcabrera. 

Arxivat a: Cultura
Trobada de tècnics de Joventut del Maresme a Can Martinet
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona