CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar participa al projecte ambaixadors del maresme

Cabrera de Mar participa al projecte ambaixadors del maresme

21/03/2024

El Consorci de Turisme del Maresme va presentar ahir al Teatre Odeon de Canet de Mar, el projecte Ambaixadors del Maresme, el nou projecte de promoció local dels municipis.

La fotoperiodista i escriptora especialitzada en viatges Kris Ubach, maresmenca d'adopció ha sigut qui ha donat a conèixer la comarca des d'un punt de vista diferent: des dels ulls de qui s’estima el municipi on viu o treballa. Ubach explica que l'objectiu "és apropar una mica el Maresme als maresmencs i també a la gent que vingui de fora”. 

S’han escollit tot tipus de perfils com a ambaixadors i ambaixadores dels municipis del Maresme. L’ambaixadora triada per Cabrera de Mar ha sigut la Laura Martínez,  tècnica de turisme i patrimoni del consistori, que ha escollit el Castell de Burriac com a símbol del municipi i que ha posat en relleu la importància del patrimoni històric de Cabrera i de les festes relacionades amb aquest patrimoni material i immaterial.

Podeu llegir la entrevista sencera i la resta d’entrevistes del projecte Ambaixadors del Maresme clicant al següent enllaç: https://www.turismemaresme.cat/ca/descobreix/ambaixadors/

 

Arxivat a: General
Ambaixadors del Maresme
Ambaixadora Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona