CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Contundent victòria de Junts a les eleccions catalanes a Cabrera de Mar

Contundent victòria de Junts a les eleccions catalanes a Cabrera de Mar

13/05/2024

Les eleccions celebrades ahir, 12 de maig, a Cabrera de Mar, han deixat un resultat contundent amb la victòria de Junts+, liderat per Carles Puigdemont, que ha duplicat el suports del PSC en nombre de vots.


Els de Puigdemont a la demarcació de Barcelona, ha obtingut el 39% dels vots, la qual cosa suposa un increment de 10,2 punts respecte a les eleccions del 2021.                Això consolida la posició del partit com a principal preferència dels electors a Cabrera de Mar.

El PSC ha ocupat el segon lloc amb el 19,2% dels vots, ubicant-los com a segona força política, amb un augment de vots, mentre que el PP s'ha situat com la tercera força més votada amb un 12% del suport dels electors.


La participació, a Cabrera ha estat notablement alta, amb un 67,3%, la més elevada de la comarca del Maresme. Aquest increment en la participació, que ha augmentat en 0,7 punts respecte a les eleccions anteriors, supera la mitjana catalana en 9,4 punts.

Arxivat a: General
Resultats eleccions 2024
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona