CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Serveis > BIBLIOTECA > Reserva de documents a la biblioteca

Reserva de documents a la biblioteca

Si busques un document , tens l'opció de reservar-lo automàticament a través del catàleg Aladí o posar-te en contacte directament amb la biblioteca.

Per fer la reserva, cal cercar el document al catàleg i prémer el botó "Reservar" del registre del document. S'ha d'introduir el número del carnet de la biblioteca i el PIN per iniciar la transacció (per tal de validar-te correctament i accedir a les opcions d'usuari és recomanable l'ús de les darreres versions dels navegadors i tenir activades les opcions Javascript i Cookies al teu navegador).

Quan el document reservat estigui preparat, rebràs un avís per telèfon o per correu electrònic per passar a recollir-lo en els propers set dies a la biblioteca propietària del document. Si prefereixes que te'l duguin a la teva biblioteca habitual, pots utilitzar el servei de préstec interbibliotecari.

Si no pots passar personalment a recollir el document reservat, pots autoritzar una altra persona. Per fer-ho caldrà que presenti: el seu DNI original, la fotocòpia del DNI de la persona que autoritza i aquesta autorització correctament emplenada.

Recorda que és important que comuniquis a la teva biblioteca qualsevol canvi de número de telèfon o d'adreça de correu electrònic perquè et mantinguin informat de l'estat de les teves reserves. També pots modificar les teves dades a l'espai personal del catàleg.

Qui el pot demanar?

Públic adult i infantil.

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2023 a les 13:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona